M'he format en diferents centres, però majoritàriament sóc autodidacte. He tardat uns 15 anys en trobar l´estil i el llenguatge propis i originals actuals de la meva obra.
A partir d´uns personantges que es repeteixen al llarg de l´obra, cada quadre explica o fa reflexionar sobre una idea, crítica o fet social de l'actualitat. Jo dic que cada quadre es una història.
Tota  l´obra està catalagoda. Facilito el certificat d´autoria de AICOA (Archivo Internacional Central de Objetos de Arte) amb cada quadre.
Els meus quadres són assequibles, podeu veure els preus a l'apartat OBRA I PREUS. Pretenc que el preu estigui a l´abast de tothom.
Accepto encàrrecs de quadres que representin un ofici, nissaga o família. Pinto murals en parets d'escales, oficines i d'altres.
Busco representant, marxant o promotor. Vull dedicar el temps a pintar i crear i que altres persones col·laborin en la comercialització de l´obra. Si vostè vol promocionar un artista, posi's en contacte.
Me he formado en diferentes centros pero mayoritariamente soy autodidacta. He tardado unos 15 años en encontrar el estilo y el lenguaje propios y originales actuales de mi obra.
A partir de unos personajes que se repiten en mis cuadros, cada uno de ellos explica o es una reflexión sobre una idea, critica o hecho social actual. Yo digo que cada cuadro es una historia.
Toda la obra está catalogada. Facilito el certificado de autoría AICOA (Archivo Internacional Central de Objetos de Arte), con cada uno de mis cuadros.
Mis cuadros tienen un precio asequible, los podeis consultar en el apartado OBRA I PREUS. Pretendo que el precio esté al alcance de cualquiera.
Acepto encargos de cuadros que representen un oficio, saga o familia. Pinto murales en paredes de escaleras, oficinas, etc.
Busco representante, marchante o promotor. Quiero dedicarme por completo a pintar y crear y que otras personas colaboren en la comercialización de la obra. Si Ud. desea promocionar a un artista, contacte conmigo.
AQUESTS SON ELS MEUS PERSONATGES/ESTOS SON MIS PESONAJES
per ordre/por orden
treballador/trabajador, parella/pareja, família/familia, xinesos/chinos, sudamericans/sudamericanos,parella de color/pareja de color, parella àrab/pareja árabe, jocs infantils/juegos infantiles, lectura en grup/lectura en grupo, evolució edats/evolución edades, militars i armament/militares y armamento, poderos o banquer/poderoso o banquero, jutjes i capellans/jueces y curas, natura/naturaleza, televisors i consoles/televisores y consolas, contaminació/contaminación, objectes de consum/objetos de consumo